More

  Ultimele Articole

  Cum si-au pastrat ceasurile Casio popularitatea de-a lungul timpului? Care au fost criteriile care au contribuit la acest lucru? 

  Cum si-au pastrat ceasurile Casio popularitatea de-a lungul timpului? Care au fost criteriile care au contribuit la acest lucru? 

  Pe piata exista numeroase marci de ceasuri, pentru toate buzunarele si gusturile, insa putine dintre ele se pot lauda cu o traditie de zeci de ani. In timp ce unele marci cu traditie se adreseaza elitelor, deoarece au preturi foarte mari, exista si marci de ceasuri care au o istorie indelungata, dar care si-au mentinut un nivel mediu de preturi, accesibil unui public mai numeros. 

  Una dintre aceste marci este Casio, un producator de ceasuri de origine japoneza care inca de la infiintare a pus accentul pe fiabilitate, calitate, design si tehnologie. Toate acestea au facut ca durabilitatea si rezistenta ceasurilor Casio sa fie unele ridicate, motiv pentru care sunt apreciate de oamenii din intreaga lume. 

  Care sunt principalele caracteristici ale ceasurilor Casio? 

  Desi in fabricile Casio – un gigant al electronicii japoneze – sunt produse numeroase si diferite echipamente electronice, brandul este cunoscut, in special, datorita ceasurilor sale, care au avut un rol foarte important in evolutia acestei piete prin modelele originale si inovative dezvoltate. 

  Cele mai citite articole

  Inca de la primele modele lansate, ceasurile Casio au fost digitale si aratau, pe langa ora, minute si secunde, data si ziua. In plus, ceasurile Casio au fost primele care au avut calendar automat sau calculator. De la aceste prime modele, performante la momentul respectiv, colectiile de ceasuri Casio au fost dezvoltate constant, modelul reprezentativ al brandului la momentul actula fiind ceasul Casio G-Shock

  Prin ce se caracterizeaza ceasul Casio G-Shok si ce il face deosebit?

  Durabilitatea este una dintre caracteristicile speciale care au facut ceasurile Casio atat de apreciate si care se regaseste si la modelul G-Shok. In plus, acesta este un ceas barbatesc cu un design sport, ceea ce il face sa fie ales de un numar foarte mare de persoane. 

  De asemenea, alte caracteristici ale ceasului Casio G-Shok sunt si rezistenta la socuri, coroziune si temperaturi scazute. Este un ceas digital multifunctional, care este rezistent la apa – pana la 200 m – fiind deci foarte potrivit sportivilor. Exista si modele din aceasta colectie care pot avea sincronizare radio sau chiar baterie solara. 

  Cu toate ca primele modele de ceasuri G-Shok au aparut in anul 1983, acestea sunt considerate ceasuri moderne, datorita caracteristicilor si performantelor pe care le ofer. De aceea, sunt purtate de persoane cunoscute la nivel international, fiind astazi considerate ceasuri de colectie. 

  Cele mai citite articole

  Latest Posts

  Articole Populare