More

  Ultimele Articole

  Ai nevoie de un spatiu de depozitare mai mare? Ia in calcul inchirierea de hale!

  Ai nevoie de un spatiu de depozitare mai mare? Ia in calcul inchirierea de hale!

  Halele industriale se adreseaza afacerilor din diferite domenii, fiind adaptate sau flexibile, astfel incat companii de productie sau logistica, de exemplu, sa isi poata desfasura activitatea in conditii optime. In plus, de cele mai multe ori, acestea sunt situate in parcuri industriale si logistice, adaptate activitatilor de acest tip. 

  Astfel ca, in momentul in care este nevoie de o relocare a activitatii, o dezvoltare a acesteia sau chiar despre deschiderea unei afaceri intr-un sector precum cel de productie, depozitare sau logistica, o solutie potrivita poate fi cea de inchiriere spatii depozitare

  Inchirierea halelor vs cumpararea acestora

  Antreprenorii au posibilitatea de a-si construi propriile hale sau de a le inchiria de la dezvoltatori imobiliari care au cunostintele si posibilitatile financiare de a construi spatii moderne si performante, cu materiale de buna calitate. Chiar daca pentru construirea proprie hale, orice antreprenor va alege numai materiale de calitate, costurile pentru o astfel de investitie pot fi foarte mari.

  Drept urmare, tot mai multe companii aleg sa inchirieze halele de depozitare in detrimentul detinerii in proprietate a unui astfel de spatiu. Investitiile initiale nu sunt singurul motiv pentru care sunt preferate depozitele inchiriate, un alt motiv fiind si flexibilitatea de care se pot bucura in acest caz. 

  Cele mai citite articole

  Indiferent ca spatiul nu mai este suficient sau nu mai corespunde nevoilor de la un moment dat ori ca o relocare pare a fi solutia prin care afacerea poate fi dusa la un alt nivel, antreprenorii au libertatea de a inceta contractul de inchiriere cu prestatorii de astfel de servicii si de a se muta intr-un nou spatiu, care sa indeplineasca toate nevoile afacerii lor. 

  In plus si costurile cu mentenanta sunt reduse, deoarece de acest aspect se ocupa, in general, proprietarul sau administratorul spatiului inchiriat.

  Unde pot fi gasite hale de inchiriat?

  Acestea sunt pozitionate adesea in noduri comerciale importante din tara, motiv pentru care sunt populate de companii importante, nationale sau straine. 

  Astfel de noduri comerciale se gasesc in zone cu o importanta industriala si comerciala ridicata, cum ar fi in centrul tarii, in zona orasului Brasov, in Capitala, dar si in regiunile din vestul tarii, unde poate fi destul de dificil de gasit o hala de inchiriat Timisoara tocmai din cauza cererii foarte mari, raportate la oferta disponibila. 

  In concluzie, inchirierea unui depozit poate fi o solutie avantajoasa, mai ales daca se opteaza pentru unul situat intr-un parc industrial dintr-o regiune de importanta comerciala. 

  Cele mai citite articole

  Latest Posts

  Articole Populare