More

  Ultimele Articole

  Vrei sa iti surprinzi partenerul de viata in acest sfarsit de an? Ofera-i o vacanta speciala! 

  Viata de cuplu este supusa adesea la incercari, peste care partenerii trebuie sa treaca impreuna. Daca este vorba despre o familie cu copii, mentinerea iubirii vie poate fi o adevarata provocare, motiv pentru care partenerii trebuie sa isi faca timp sa se ingrijeasca si de relatia dintre ei. 

  Timp de calitate petrecut impreuna, momente intime si chiar surprizele pot contribui la reinvierea si mentinerea dragostei intr-un cuplu, care sa reziste o perioada indelungata. Cei care doresc sa isi surprinda partenerii si sa petreaca timpul impreuna pot alege sa le ofere in dar o vacanta, un sejur Dubai fiind o varianta foarte potrivita. 

  Activitati destinate cuplurilor in Dubai 

  Dubaiul este un oras cosmopolit, in care pot fi gasite activitati potrivite pentru oricine, indiferent de varsta sau preferinte. Totusi, cand vine vorba despre o vacanta in doi, activitatile trebuie sa aiba si acea nota romantica, care sa contribuie la crearea unor momente frumoase si de neuitat. 

  Explorarea orasului, mai ales strazile din Downtown Dubai, este un lucru pe care orice turist trebuie sa il faca cel putin odata. Aceste plimbari pot fi finalizate pe una dintre terasele cafenelelor sau restaurantelor din zona, pentru a savura o cina romantica in doi. 

  Cele mai citite articole

  De asemenea, o sesiune de plaja sau inot in Golful Persic este o alta activitate care trebuie bifata in timpul unei vacante in Dubai. Pentru momente de relaxare si intimitate, cuplurile pot alege si serviciile spa din cadrul numeroaselor hoteluri din oras. Astfel, un masaj in cuplu ii va ajuta pe parteneri sa se relaxeze si sa petreaca timp impreuna, redescoperind cat de indragostiti sunt. 

  Vizitele la cele mai cunoscute puncte de interes din Dubai, cum ar fi spectacolele de lumini si jocuri de apa de la Fantana din Dubai sau admirarea orasului de la ferestrele celei mai inalte cladiri din lume – Burj Kalifa – sunt si ele activitati de care se vor bucura chiar si cuplurile venite intr-o vacanta romantica. 

  O alta activitate romantica poate fi si calatoria cu balonul cu aer cald deasupra desertului, o experienta unica si speciala, care ii va ajuta pe parteneri sa isi condimenteze vacanta cu o aventura romantica, transformand-o intr-una de neuitat. 

  Pietele traditionale si de condimente sunt si ele un punct de atractie pentru turisti, in care cuplurile pot petrece momente frumoase, unde se pot distra si face cumparaturi. Toate acestea demonstrand ca Dubaiul este un oras de care se poate bucura oricine, indiferent de preferintele personale sau motivele calatoriei. 

  Cele mai citite articole

  Latest Posts

  Articole Populare