More

  Ultimele Articole

  PROIECTE DE CASE: CUM SA IL ALEGI PE CEL IDEAL PENTRU TINE?

  PROIECTE DE CASE: CUM SA IL ALEGI PE CEL IDEAL PENTRU TINE?

  Tendintele din domeniul imobiliar au indicat in ultimii ani faptul ca din ce in ce mai multi oameni prefera sa isi vanda apartamentele din oras pentru a se muta la casa, la periferie. Este vorba despre o alternativa cu ajutorul careia indivizii se pot bucura de mai multa liniste, de intimitate, dar si de posibilitatea de a organiza intalniri deosebite intre prieteni fara a fi nevoiti sa mearga la un restaurant. Cei care nu stiu, insa care sunt elementele pe care sa le aiba in vedere atunci cand aleg dintre mai multe proiecte de case, pot descoperi in randurile ce urmeaza principalele lucruri asupra carora sa se opreasca mai mult.

  Case cu parter

  Indivizii care isi doresc sa aiba parte de confort pe parcursul intregii vieti pot alege sa isi cumpere case pe parter. Acestea pot avea 2, 3 sau mai multe camere, in functie de preferintele cumparatorilor. Cat despre suprafata pe care se intind gradinile, si aceasta poate varia. Esential este modul in care specialistii in domeniul imobiliar schiteaza imobilele astfel incat acestea sa fie pe placul cumparatorilor din toate punctele de vedere, incepand de la amplasare si pana la alegerea materialelor din care sa fie realizate.

  Proiecte de case cu parter si mansarda

  Persoanele care sunt in cautarea unor imobile mai spatioase, care sa fie dotate inclusiv cu mansarda trebuie sa se gandeasca si la modul in care urmeaza sa foloseasca spatiile adiacente. De exemplu, exista indivizi care aleg sa cumpere imobile cu mansarda pentru a folosi spatiul superior pentru depozitare sau chiar pentru a-si amenaja 1-2 camere in plus. Fiecare are o viziune diferita cand vine vorba despre caminul personal, motiv pentru care oamenii trebuie sa comunice foarte deschis cu specialistii care se ocupa de proiecte de case moderne si interesante.

  Cele mai citite articole

  Case cu parter si 1 etaj

  O alta varianta pe care cumparatorii o au la dispozitie atunci cand decid sa se mute de la bloc este aceea de a-si achizitiona case cu parter, plus un etaj. Este vorba despre o alegere inspirata pentru familiile numeroase, in care toti membrii merita sa aiba parte de propriul spatiu de intimitate. Astfel de imobile pot fi impartite in diverse feluri, in functie de cum vede fiecare imaginea de ansamblu a casei.

  Case duplex

  Casele duplex sunt excelente pentru cei care vor sa aiba intotdeauna rudele sau prietenii aproape. Este vorba despre imobile generoase, care impart un perete comun, dar care au intrari separate. In functie de ceea ce isi doresc indivizii, specialistii in domeniul imobiliar pot realiza o curte comuna sau 2 curti separate!

  Pentru a lua cea mai buna decizie in privinta unei casei, recomandat este ca oamenii sa stie ce variante au la dispozitie si, in acelasi timp sa isi puna prioritatile in ordine. De exemplu, unii indivizi prefera intimitatea, pe cand altii prefera sa fie cat mai aproape de persoanele dragi, fie ca este vorba despre rude sau despre prieteni!

  Cele mai citite articole

  Latest Posts

  Articole Populare