Acasă Diverse De ce să oferi coșuri cadou este una dintre cele mai bune soluții pentru corporate

De ce să oferi coșuri cadou este una dintre cele mai bune soluții pentru corporate

0
De ce să oferi coșuri cadou este una dintre cele mai bune soluții pentru corporate
gift basket on gray background, close-up view

Daca pana nu demult, oamenii de afaceri alegeau sa ofere cadouri corporate sub forma unor agende personalizate, pixuri sau rame foto, acum investesc in cosuri cadou Paste pentru a-si surprinde angajatii si colaboratorii.

Daca pana nu demult, oamenii de afaceri alegeau sa ofere cadouri corporate sub forma unor agende personalizate, pixuri sau rame foto, acum investesc in cosuri cadou Paste pentru a-si surprinde angajatii si colaboratorii.

Acestea reprezinta cea mai buna varianta pentru ca oamenii din mediul business sa isi arate recunostinta sau respectul si consideratia fata de un sef, un manager, un important furnizor sau colaborator, chiar si pentru angajatii care isi dau tot

interesul ca totul sa fie bine.

Avantajele pe care le ofera diferite tipuri de cosuri cadou

Avantajele unui cos cadou sunt evidente atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Cadourile de acest fel creaza legaturi, ajuta la consolidarea relatiilor dintre oamenii de la birou si destind atmosfera din jur.

Cadourile corporate sunt mai mult decat un simplu element cu rolul de a destinde atmosferam fiind un element obligatoriu in multe ipostaze.

Cele mai citite articole

Un cos cadou este un dar pe cat de simplu, pe atat de complex, pe cat de usor de ales sau de gasit, pe atat de apreciat de catre cel sau cea caruia ii este adresat. Cosul cadou poate sa contina mai multe produse care sa incante persoanele care urmeaza sa il primeasca si poate fi o optiune foarte eleganta.

Mai mult decat atat, cosul cadou este o varianta destul de ieftina. De regula, pretul unui astfel de cos porneste de la cateva zeci de lei si ajunge pana la cateva sute de lei, insa reprezinta varianta ideala pentru cei cu un buget redus.

Nu in ultimul rand, cosurile cadou care sunt oferite colegilor sau colaboratorilor din mediul business reprezinta o alegere foarte eleganta. Cosurile sunt construite cu un deosebit simt estetic, dar si avand in vedere potentialele preferinte si exigente ale celor care urmeaza sa le primeasca.

Exemple inspirate de cadouri in cosuri

De regula, cosurile cadou au o tematica. Fie ca sunt oferite de Pasti, de Craciun sau cu ocazia aniversarii unui anumit numar de ani de cand firma exista pe piata, fie ca sunt oferite ca si cadou cu ocazia onomasticii sau a aniversarii unui sef sau a unui manager, sau chiar cu ocazia pensionarii unui coleg, cosurile cadou reprezinta o varianta excelenta in primul rand datorita continutului lor.

Cele mai inspirate cadouri din cosuri sunt cele dulci, pe placul tuturor, si anume trufele sau bomboanele de ciocolata, sau ciocoata belgiana, dar si bauturile alcoolice fine pe gustul domnilor, precum vinul, cognacul sau sampania fina. Doamnele vor adora cafeaua de buna calitate din aceste cosuri cadou, in timp ce intregul colectiv se va infrupta dintr-un delicios cozonac traditional sau dintr-un pannetonne.

Lumanarile parfumate si decoratiunile special concepute pentru anumite sarbatori sau evenimente, canile cu modele, dar si dulciurile pentru copii (in cazul in care cel care ofera cosul cadou cunoaste situatia familiala a sefului, colegului, colaboratorului sau angajatului) vor fi cu adevarat apreciate.

Cele mai citite articole