More

  Ultimele Articole

  Microfonul Sennheiser, ideal pentru moderatori sau reporteri

  Activitatea intr-un studio de televiziune si provocarile muncii de teren ca reporter sunt legate deopotriva de imagine si de sunet. De la zgomote de fond la interlocutori care folosesc necorespunzator microfonul, exista o serie de situatii neplacute care pot influenta calitatea unei transmisii de televiziune. Cu un microfon Sennheiser, se pot elimina multe dintre cazurile in care sunetul ar putea deveni o problema.

  Modelul Sennheiser EW 135P G4 garanteaza utilizatorului capacitatea de a se adapta provocarilor ivite pe platoul de filmare, la locul de desfasurare a unui eveniment sau intr-un studio de televiziune cu invitati. Iata cateva avantaje ale folosirii microfonului Seinheiser.

  Microfonul gaseste automat cea mai buna frecventa de la locul de filmare

  Pravazut cu o functie de scanare a frecventelor disponibile, dispozitivul cauta automat cea mai buna frecventa din locul de filmare, asigurand o transmitere eficienta, fara intreruperi. Transmitatorul are un design intersanjabil, care ofera posibilitatea schimbarii capsulelor de microfon pentru a se adapta aplicatiilor utilizate.

  Flexibilitate in utilizare la inregistrarile pe teren

  Sistemul wireless face ca microfonul sa poate fi purtat si montat cu usurinta acolo unde este nevoie, lucru deosebit de util in activitatea unui reporter sau a unui moderator. Este solutia optima atunci cand timpul nu permite montarea unei lavaliere si microfonul trebuie purtat de la o persoana la alta. 

  Calitatea excelenta a sunetului inregistrat

  Cele mai citite articole

  Sennheiser EW 135P G4 are o calitate exceptionala a imaginilor si sunetelor inregistrate, ceea ce il face ideal pentru o multine de utilizari in mass-media audioviziale, reportaje, inregistrari in studio, inregistrari de la evenimente, chiar si in spatii zgomotoase.

  Nu vor exista probleme cu transmisia

  Microfonul Sennheiser EW 135P G4 asigura o transmisie wireless puternica si fiabila, cu ajutorul transmitatorului si receiverului cu display LCD nou, de mare contrast, led de sincronizare albastru si butonului de escape special. Controlul se realizeaza usor printr-un buton prin care se pot sincroniza canalele si frecventele. 

  Autonomie buna

  Dispozitivul este prevazut cu un pachet de acumulatori reincarcabili care permite alimentarea si incarcarea acumulatorilor chiar si atunci cand acestia sunt montati in spatiile aferente. Montura adaptor CA-2 garanteaza instalarea facila pe patina camerei.

  Caracteristicile tehnice, care permit inregistrarea si transmiterea sunetului in diferite conditii, chiar din medii zgomotoase, flexibilitate si autonomia aparatului fac din Sennheiser EW 135P G4 microfonul ideal pentru moderatori sau reporteri.

  Cele mai citite articole

  Latest Posts

  Articole Populare