More

  Ultimele Articole

  Ești interesat de serviciul Amanet de Acasă? Iată procedura de aplicare

  Accesarea unui împrumut pentru nevoile personale sau pentru problemele neprevăzute ale unei gospodării poate fi mai ușor decât se poate crede. 

  Fie că persoana a mai colaborat cu o agenție de amanet anterior, fie că este prima dată când apelează la serviciile acesteia, trebuie să știe că poate obține un împrumut rapid, sigur și discret fără a se deplasa la casa de amanet. Serviciul Amanet de Acasă permite accesarea online a unui împrumut cu garanție în aur, iar banii vor intra direct în contul persoanei solicitante, fiind virați în cont chiar în ziua în care a făcut cererea.

  Procedura de aplicare în serviciul Amanet de Acasă

  Site-ul agenției de amanet pune la dispoziția doritorilor unui împrumut rapid, fără necesitatea deplasării la sediul acesteia, un ghid simplu de accesare și câțiva pași ușor de parcurs. Un mare avantaj este că persoana își poate estima valoarea aurului cu ajutorul calculatorului online, în care se introduc gramajul și puritatea aurului, 14 karate, 18 karate sau 22 de karate. Aplicația generează automat contravaloarea aurului, deci suma care se poate obține cu această garanție.

  Tot în cadrul formularului completat, utilizatorul are posibilitatea de a cere ridicarea coletului cu aurul care va fi oferit drept garanție, la o data și ora convenabile. Pasul acesta este urmat de autentificarea pe site prin crearea unui cont. Partenerul de încredere al agenției, curierul va veni să ridice bijuteriile în vederea evaluării de către personalul agenției. Astfel se va stabili prețul final al acestora, iar persoana va primi pe mail oferta de împrumut. Acceptarea acesteia duce la viramentul imediat al banilor în contul valid comunicat de client. 

  Cele mai citite articole

  În acest fel, fără deplasare la sediul agenției, fără birocrație și acte suplimentare, doar cu actul de identitate și o garanție în aur se poate accesa suma dorită.

  Un împrumut ușor de gestionat la distanță

  Contractul de amanet se încheie pe o perioadă standard de 30 de zile și va avea un comision stabilit clar și transparent, acesta fiind comunicat clientului. Din acest moment, persoana își poate gestiona ușor împrumutul din contul său de client, fără să fie nevoie să meargă la sediul agenției.

  Înainte de data scadentă se poate cere o amânare de plată. De asemenea, înainte de termenul de plată sau la maxim 5 zile după trecerea acestuia, se poate prelungi împrumutul cu încă 30 de zile, cu condiția achitării comisionului aferent pe zile. Plățile se pot face tot online. Contractul se poate prelungi ori de câte ori dorește clientul.

  După achitarea împrumutului, obiectele din aur se mai pot depozita de către agenția de amanet pentru o perioadă sau se poate cere oricând restituirea lor. Se poate solicita inclusiv înapoierea acestora la domiciliu, fără deplasare la agenție, ceea ce înseamnă că absolut toate etapele procesului de Amanet de Acasă pot fi realizate de la distanță. Astfel, persoana  se poate bucura de aceleași beneficii și condiții avantajoase de împrumut, ca și în cazul amanetului în agenție, simplu, discret, fără formalități inutile. 

  Cele mai citite articole

  Latest Posts

  Articole Populare