More

  Ultimele Articole

  3 mituri despre liposuctie – tu ai crezut vreodata in ele? 

  Interventiile estetice au potentialul de a creste increderea de sine a unei persoane, doar ca pe internet circula foarte multe mituri despre ce pot face si ce nu. Din cauza acestor mituri, pacientii apeleaza la o anumita operatie chirurgicala pentru a obtine aspectul pe care si-l doresc, doar pentru a realiza la final ca nu si-au atins telul. 

  In ceea ce priveste interventia de liposuctie, cel mai des intalnit mit este cel legat de pierderea in greutate. Cei mai multi pacienti care aleg procedura de liposuctie au greutatea ideala, sau se afla destul de aproape de ea. Liposuctia este un punct bun de pornire, doar ca pentru ca rezultatele sa fie mentinute pentru o perioada lunga de timp, un stil de viata sanatos este esential. 

  Liposuctia te va scapa de celulita 

  Multe femei se confrunta cu celulita si aleg interventia de liposuctie, crezand ca le va ajuta sa scape de problema. Adevarul este ca liposuctia indeparteaza grasimea si poate imbunatati aspectul corpului unei persoane, dar nu va modifica celulita. De aceea, persoanele care vor sa scape de celulita vor trebui sa se orienteze catre un alt tip de tratament. 

  Persoanele care apeleaza la liposuctie “triseaza”

  Exista oameni care vad liposuctia ca pe o cale usoara de a obtine greutatea pe care si-o doresc, doar ca n-ar putea sa fie mai departe de adevar. Cel mai probabil, pacientii care continua sa arate bine la cativa ani dupa interventie, si-au schimbat in mod radical stilul de viata, astfel incat sa nu se mai intoarca la cei de dinainte. 

  Liposuctia este o interventie periculoasa 

  Toate operatiile, indiferent de scopul lor, vin cu anumite riscuri, de care pacientul trebuie sa fie constient. Liposuctia este periculoasa in momentul in care chirurgul nu este priceput sau cand interventia este prezentata ca fiind un leac miraculos pentru kilogramele in plus.

  In concluzie, exista diverse mituri in ceea ce priveste liposuctia, asa ca pentru ca pacientii care planuiesc sa aleaga aceasta interventie, sa aiba parte de o experienta cat mai pozitiva, este important sa-si ia informatiile din surse de incredere. 

  Latest Posts

  Articole Populare