More

  Ultimele Articole

  Vestor, pentru cei care vor sa investe cum sa investeasca

  Vestor, pentru cei care vor sa investe cum sa investeasca

  Poti investi in valute, actiuni si chiar imobiliare. Pentru cel mai bun rezultat, acest proces trebuie antrenat, altfel iti poti pierde banii castigati sincer. Exista multe cursuri de investitii pentru incepatori la Vestor. 

  In tara noastra, oamenii sunt obisnuiti sa-si pastreze banii in depozite, cu capacitatea de a primi de la 3% la 5% pe an, ceea ce nu este bine, deoarece inflatia creste anual. Adica, incercand sa-ti economisesti bugetul, poti pierde de la 7% anual. 

  In realitatile moderne, este foarte usor sa incepi sa investesti, deoarece exista cursuri investitii de la Vestor care te invata cum sa investesti. Ca urmare a unui curs investitii Vestor, vei intelege cum functioneaza piata de valori, instrumentele si iti vei deschide  primul cont de brokeraj, iti vei cumpara primele actiuni si te poti considera deja un investitor cu drepturi depline.

  Instrumente financiare derivate

  Pentru cei care doresc sa tranzactioneze pe piata de instrumente financiare derivate, exista un modul despre instrumente financiare derivate pe actiuni – contracte financiare care obliga sa inchei o tranzactie cu un activ la o valoare declarata intr-o perioada determinata. 

  De exemplu, atunci cand trebuie sa vinzi un activ la pretul curent, dar nu astazi, ci intr-o anumita zi, aceasta este o tranzactie futures. Prezentarea neobisnuita de la cursul de investitii da senzatia unei prelegeri adevarate. Instructorul rezolva probleme practice in fata cursantilor, iar tabla de calcul aminteste foarte mult de una universitara.

  Cursurile online te vor invata cum sa investesti corect, cum sa lucrezi corect cu instrumentele financiare, sa-ti determinati portofoliul de risc, sa intocmesti un plan financiar si sa alegi actiuni si obligatiuni. 

  Cele mai citite articole

  Ti se va spune unde sa investesti bani si cum functioneaza pentru profit. Vei invata cum sa investesti bani cu intelepciune. Afla cum sa construiesti un portofoliu de investitii. Obtine oportunitatea de a castiga din investitii in valori mobiliare. 

  Materiale suplimentare de curs iti vor oferi un inceput usor in investitii, precum liste de verificare, glosare, scale si note de la specialistii Bursei. Aceste cursuri te vor ajuta sa evaluezi brokerii, sa analizezi valorile mobiliare si sa-ti determini strategia de investitii, chiar si fara experienta in tranzactionarea la bursa.

  Cursuri investitii Vestor indiferent de nivelul tau de cunoastere

  Indiferent de nivelul actual de cunostinte si experienta, ca rezultat al cursului de investitii Vestor, vei avea incredere in tine, vizand analiza rezultatelor de succes ale persoanelor care au inceput cu diverse sume (de la 1 mie la cateva milioane). 

  Vei afla cum sa investesti si sa creezi capital in siguranta, sistematic si eficient. Preia controlul asupra finantelor tale, formeaza-ti primul portofoliu de investitii, noteaza un plan de actiune chiar si pentru 5 ani inainte. 

  Acum auzim si vedem adesea diverse reclame ale companiilor financiare, modalitati de a castiga bani prin tranzactionarea la burse, ca finantarea este dificila sau finantarea este foarte simpla. La Vestor, vei afla despre instrumentele financiare existente, cum sa le utilizezi in bugetul familiei. 

  Este greu sa investesti sau nu este deloc? Vestor este util pentru tine ca incepator, dar si ca avansat. Este pentru cei care doresc sa cunoasca mai bine lumea finantelor si sa invete cum sa investeasca, care vor sa stie ce instrumente de investitii sunt si cum functioneaza. 

  Cele mai citite articole

  Latest Posts

  Articole Populare