Acasă Auto RTT Distribution SRL pentru confort si siguranta in condus

RTT Distribution SRL pentru confort si siguranta in condus

0
RTT Distribution SRL pentru confort si siguranta in condus

Intretinerea si repararea masinii este o parte integranta a vietii oricarui sofer. O complicatie grava a proiectarii masinilor, informatizarea acestora, precum si dezvoltarea sectorului serviciilor in aceasta directie, au dus la faptul ca proprietarii de masini sunt din ce in ce mai putin implicati in service-ul pe cont propriu. Totusi, aceasta stare de fapt a necesitat si costuri considerabile, pe care, desigur, nu si le putea permite toata lumea. 

De aici si apelul proprietarilor de masini la specialisti de competenta indoielnica si, bineinteles, utilizarea de piese de schimb ieftine de calitate indoielnica. Ca urmare, noi defectiuni si reparatii si mai scumpe. Este posibil sa economisesti cumva bani pentru a nu regreta mai tarziu? Exploreaza lumea pieselor de schimb si a accesoriilor auto de la RTT Distribution SRL.

O gama uriasa de piese si accesorii auto

Piata componentelor auto este atat de uriasa si diversa, incat pentru o abordare competenta si costuri eficiente, va trebui studiezi macar putin. Totul este important: istoria, specializarea si tara de origine a companiilor producatoare, situatia financiara a acestora, aderarea la preocupari si asociatii, interactiunea cu marcile de masini, canalele de distributie si alti factori. 

Fie trebuie sa-ti dai seama singur, inclusiv pe baza experientei reparatiilor nereusite, fie ai nevoie, dupa cum se spune, de o persoana special instruita, in care se poate avea incredere. Acesta poate fi RTT Distribution SRL.

Cele mai citite articole

Vanzatorii din magazinele de piese de schimb, din pacate, lucreaza adesea „pentru un rollback”, adica recomanda acele piese, pentru a caror promovare a platit fie producatorul, fie un intermediar reprezentat de un distribuitor oficial. Mai mult decat atat, retragerea poate fi absolut legala: multi producatori de piese de schimb folosesc in mod deschis „programe de loialitate” pentru distribuitorii lor: cu cat un magazin sau un service auto vinde mai multe piese de schimb pentru o anumita marca, cu atat mai multe „bonusuri”. Daca vrei sa fii sigur de calitatea pieselor originale, alege RTT Distribution SRL.

Pachete marcate cu sigla producatorului auto

Componente originale, sunt piese auto pe care producatorul auto insusi le instaleaza in productia sa si apoi le recomanda pentru service in garantie si post-garantie. Astfel de piese de schimb sunt vandute in pachete marcate cu sigla producatorului auto. 

Aceasta este cea mai fiabila alegere, care are o serie de nuante. Intr-un fel sau altul, daca producatorul auto a pus una sau acea parte intr-o cutie sub marca sa, atunci, de regula, este increzator in calitatea acesteia si poarta intreaga responsabilitate pentru garantie. Sa plateasca sau nu pentru asta, fiecare decide singur. 

Trebuie doar sa ne amintim ca nu este necesar sa cumperi piese de schimb originale de la o reprezentanta. Marjele de la punctele de vanzare cu amanuntul sunt considerabil mai mici, iar principalul lucru este sa nu intalnesti un fals. 

De aceea, este recomandabil sa alegi RTT Distribution SRL care este un distribuitor de incredere. Aproape fiecare gigant al productiei de componente are divizii care includ o lista intreaga de marci de baza si non-core de diferite segmente si niveluri de pret, concepute pentru piete si consumatori diferiti. La RTT Distribution ti se ofera cele mai bune solutii si cele mai fiabile. 

Cele mai citite articole