More

  Ultimele Articole

  Indeco Grup – Partenerul de încredere al firmelor în gestionarea deșeurilor

  Indeco Grup – Partenerul de încredere al firmelor în gestionarea deșeurilor

  Gestionarea sustenabilă a deșeurilor a devenit o provocare majoră pentru societatea noastră. În special, firmele din sectorul industrial se confruntă cu probleme semnificative legate de gestionarea eficientă a deșeurilor generate din activitățile pe care le desfășoară. Această problemă nu doar afectează mediul înconjurător, ci are și implicații asupra imaginii companiilor și costurilor operaționale.

  În eforturile de a gestiona eficient și sustenabil deșeurile, agenții economici au la dispoziție resurse valoroase prin colaborarea cu firme specializate în managementul mediului. Aceste firme oferă expertiză și soluții profesionale pentru a aborda problemele specifice ale fiecărei organizații și pentru a asigura conformitatea cu legislația.

  Un partener de încredere pentru companii este Indeco Grup, care oferă servicii integrate privind managementul deșeurilor. Cu o experiență vastă în domeniu și o abordare axată pe găsirea unor soluții eficiente și durabile, Indeco Grup se angajează să sprijine companiile în atingerea obiectivelor lor de gestionare a deșeurilor, într-un mod responsabil și eficient.

  Indeco Grup poate prelua o gama variată de deseuri periculoase și nepericuloase

  Printre categoriile de deșeuri pe care compania le poate prelua și gestiona eficient se numără:

  • deșeuri lichide apoase;
  • soluții de spălare;
  • slamuri și namoluri industriale;
  • deșeuri de ambalaje:
  • deșeuri de vopsele, lacuri;
  • deseuri din industria auto;
  • uleiuri uzate și alte deșeuri de natură petrolieră;
  • deșeuri din construcții, 
  • deșeuri reciclabile (hârtie, plastic, metale, cauciuc, sticla etc.)

  Cele mai citite articole

  Cu o infrastructură tehnică bine dezvoltată și o prezență teritorială în continuă expansiune, Indeco Grup poate furniza servicii complete pentru o varietate extinsă de tipuri de deșeuri. Acest lucru conduce la rezultate remarcabile în ceea ce privește valorificarea deșeurilor și reintroducerea lor în fluxul productiv sub forma de materii prime.

  Compania deține:

  • O instalație de tratare deșeuri lichide apoase contaminate cu diverse substanțe periculoase – Beneficiind de o automatizare completă și fundamentată pe tehnologii de ultimă generație, această soluție reușește să elimine în totalitate poluanții (precum metalele grele, produsele petroliere, compușii organici volatili și substanțele chimice variate). De asemenea, aceasta poate procesa o gamă extinsă de tipuri de deșeuri, inclusiv emulsii uzate, lichide de spălare, diverse soluții apoase și orice fel de deșeu cu conținut semnificativ de apă, provenit din activități industriale diverse.
  • Instalație procesare uleiuri uzate – Compact și intuitiv în utilizare, acest dispozitiv îmbunătățește semnificativ calitatea uleiurilor uzate tratate, facilitând astfel reintegrarea lor în fluxul industrial sau utilizarea ca materie primă în industria petrolieră.
  • Linie de reciclare deșeuri plastice – Dispunând de tehnologie de vârf, această linie de reciclare este echipată cu utilaje moderne, asigurând reciclarea multiplelor categorii de deșeuri (inclusiv ambalaje și deșeuri din industria auto) care conțin diverse tipuri de plastic (precum PE, PET, PVC, PP). 

  Generezi deșeuri din activitatea desfășurată? Apelează cu încredere la serviciile furnizate de Indeco Grup!

  Întâmpini probleme pe linie de deșeuri? Nu trebuie să te îngrijorezi! Poți conta pe serviciile profesionale oferite de Indeco Grup. Firma deține o vastă expertiză în colectarea deseurilor periculoase și nepericuloase, garantând soluții sigure și adaptate nevoilor fiecărei companii.

  Apelează la Indeco Grup și vei beneficia de soluții profesionale și eficiente pentru gestionarea deșeurilor tale!

  Cele mai citite articole

  Latest Posts

  Articole Populare