More

  Ultimele Articole

  Care sunt aspectele de care sa tii cont atunci cand vrei sa iti ceri iubita in casatorie? 

  De obicei, decizia de a cere in casatorie partenera de cuplu este luata in momentul in care barbatul – caci el este cel care adreseaza, in general, aceasta intrebare – este sigur ca si-a gasit jumatatea si doreste sa ii demonstreze acest lucru si partenerei sale. 

  Cu toate acestea, temeri legate de raspunsul primit inca exista, astfel ca emotiile sunt la un nivel ridicat. Tocmai de aceea ar trebui sa tina cont de cateva aspecte care il vor ajuta pe cel care doreste sa faca cererea ca persoana careia i se adreseaza are planuri de viitor asemanatoare, dar si ce model poate fi ales din diversitatea de inele de logodna cu diamante

  Comunicarea este cea mai importanta 

  Comunicarea nu este importanta numai pentru o relatie de cuplu functionala si de lunga durata, ci aceasta contribuie la cunoasterea si descoperirea dorintelor si preferintelor partenerului de cuplu. De aceea, inainte de a incepe planificarea unei cereri in casatorie, cel care adreseaza intrebarea trebuie sa cunoasca gusturile si dorintele partenerei sale. Astfel, va putea alege cel mai potrivit moment si mod prin care poate oferi inelul de logodna. 

  Care sunt asteptarile fiecarui partener cu privire la viitorul relatiei 

  Cele mai citite articole

  Daca unul dintre parteneri s-a decis deja ca vrea sa isi petreaca viata cu persoana iubita si are de gand sa o ceara in casatorie, pentru a primi o confirmare ca aceasta este de aceeasi parere poate introduce subtil subiectul casatoriei in conversatie. In acest mod va putea observa daca este momentul potrivit pentru logodna.

  Alegerea inelului de logodna

  Pentru a putea alege inelul de logodna potrivit este important sa se cunoasca gusturile si preferintele persoanei careia ii este destinat acesta. Fie ca este vorba despre un inel discret, cu o singura piatra, sau un inel cu un model deosebit ori poate chiar un inel de logodna cu mai multe pietre pretioase, oricare poate fi potrivit daca acesta este pe placul viitoarei logodnice. 

  De asemenea, alegerea marimii potrivite este esentiala, in acest caz putand fi folosit un alt inel al destinatarei, dupa care sa se aleaga dimensiunea inelului de logodna. Un alt aspect care trebuie cunoscut este pe ce mana se poarta inelul de logodna, astfel ca in timpul cererii sa nu existe momente stanjenitoare, mai ales ca este un eveniment foarte emotionant pentru toti.  

  Toate acestea contribuie la planificarea eficienta a cererii in casatorie, astfel incat totul sa decurga bine, iar raspunsul sa fie cel asteptat. 

  Cele mai citite articole

  Latest Posts

  Articole Populare