More

  Ultimele Articole

  ALUMIL își susține angajamentul față de sustenabilitate prin introducerea conceptului de Loop 60

  ALUMIL, un brand de referință în domeniul ferestrelor și ușilor, s-a angajat ferm în direcția sustenabilității și a responsabilității ecologice. În evoluția către o societate mai verde, ALUMIL depune eforturi constante pentru a impune noi standarde în industrie, devenind o referință incontestabilă în domeniul soluțiilor arhitecturale durabile.

  Prin îmbrățișarea unui model de dezvoltare ecologică, ALUMIL realizează pași consecvenți și decisivi pentru a minimiza impactul asupra mediului și a contribui activ la construirea unui viitor mai verde.

  Una dintre realizările remarcabile în cadrul acestui angajament susținut este introducerea conceptului de Loop 60, fiind primul aluminiu reciclat certificat din Grecia pentru profilele sistemelor arhitecturale realizate din 60% aluminiu reciclat.

  Loop 60 este rezultatul unei investiții atente în producția de aluminiu reciclat de înaltă calitate. În plus, reprezintă un exemplu clar al modului în care tehnologia și sustenabilitatea pot merge mână în mână, oferind soluții arhitecturale durabile și estetice.

  Inovație durabilă: Loop 60 și sistemele arhitecturale din aluminiu oferite de ALUMIL

  Sistemele avansate de uși și ferestre aluminiu oferite de ALUMIL nu sunt simple produse, ci soluții complete care îmbină frumusețea, performanța și responsabilitatea ecologică, într-un mod excepțional. Fiecare proiect realizat cu aceste sisteme reflectă inovație tehnică și o preocupare profundă pentru sustenabilitate și viitorul mediului nostru.

  Un aspect semnificativ al acestor sisteme îl constă utilizarea aluminiului reciclat certificat, în special în cadrul conceptului Loop 60. Acest demers sprijină economia circulară, dar și reduce amprenta de carbon, contribuind semnificativ la sustenabilitatea proiectelor. 

  Cele mai citite articole

  Dezvoltarea meticuloasă a conceptului Loop 60 a fost ghidată de un studiu complex, având ca obiectiv oferirea unui produs ce îmbină excelența cu durabilitatea. Acest proces a reprezentat o călătorie în care fiecare detaliu a fost atent analizat și modelat pentru a asigura o soluție arhitecturală de excepție.

  Procesele de producție și reciclare pentru Loop 60 au obținut certificarea „OK Recycled” conform standardelor EN 15343 și ISO 14021. Certificarea, recunoscută global și oferită de către TÜV AUSTRIA, o instituție de certificare de top la nivel mondial, evidențiază atât transparența, cât și dedicarea profundă a companiei ALUMIL față de producția și reciclarea constantă a aluminiului durabil.

  Certificarea „OK Recycled” este atestarea fiabilității Loop 60 în ceea ce privește conținutul reciclat, oferind clienților și partenerilor ALUMIL încrederea că aleg o soluție autentică și responsabilă din punct de vedere ecologic.

  În plus, sistemele din aluminiu obținute prin intermediul procesului Loop 60 impresionează printr-un nivel superior de izolare termică, contribuind la reducerea consumului de energie necesar pentru încălzire sau răcire.

  Ghidează-ți proiectul de amenajare către excelență cu sistemele arhitecturale ALUMIL

  ALUMIL nu este doar un furnizor de soluții arhitecturale, ci un partener dedicat căruia îi poți încredința viziunea ta. Aici, fiecare aspect, de la eficiența energetică până la estetica sofisticată, este adus la perfecțiune. În fiecare detaliu, descoperi un echilibru între formă și funcție, între frumusețe și responsabilitate. 

  Așadar, inspiră-te din inovație, îndreaptă-ți proiectul către excelență, și lasă sistemele arhitecturale ALUMIL să redefinească modul în care trăiești și te conectezi cu spațiul tău.

  Cele mai citite articole

  Latest Posts

  Articole Populare