More

  Ultimele Articole

  5 criterii de alegere a firmei care va executa hidroizolatia cladirii

  O simpla cautare pe internet a subiectului hidroizolatiei constructiilor dovedeste importanta cruciala a acestor tip de lucrari, atat pentru durabilitatea cladirilor, cat si pentru confortul si siguranta persoanelor care le folosesc. 

  Din pacate, forumurile de discutii sunt adesea asaltate de topicuri referitoare la probleme legate de hidroizolatii efectuate necorespunzator. Proprietarii acuza adesea patrunderea apei in pereti sau prin tavan, la o perioada de nici un an de la realizarea asa-zisei lucrari de hidroizolatie.

  De aceea, este deosebit de important ca lucrarile sa fie realizate de o echipa de specialisti, care sa poata garanta standarde de calitate si materiale corespunzatoare si durabile.

  Cum se alege o firma pentru hidroizolatia cladirii

  Atunci cand proprietarii unei constructii trebuie sa se ocupe de izolatia cladirii, fie ca este vorba despre pereti, teresa, acoperis, subsol, fundatie sau bazin, este recomandat sa aiba in vedere cateva aspecte esentiale despre echipa care va efectua lucrarile.

  1. Alegerea unei firme certificate

  Nu orice constructor este abilitat sa efectueze hidroizolatia cladirii pe care o ridica. Este adevarat ca mesterii pot lucra din auzite sau din ceea ce au vazut la alte constructii, insa cel mai bine este sa se evite improvizatiile si lucrarile facute dupa ureche. 

  Cele mai citite articole

  Atunci cand se alege firma care va efectua termo sau hidroizolatia, este bine ca aceasta sa prezinte certificate de competenta care sa ateste detinerea cunostintelor teoretice si practice pentru aplicarea diverselor solutii si materiale.

  2. Experienta in domeniu

  Este recomandat sa se opteze pentru o firma cu experienta de cel putin 10 ani pe piata constructiilor, care are in portofoliul sau o serie de lucrari pentru care poate oferi garantie.

  3. Recomandarile clientilor

  Intr-un domeniu atat de important al serviciilor precum cel legat de constructii, increderea si recomandarile clientilor sunt un criteriu sigur de alegere a executantului lucrarilor de termo si hidroizolatie. Multumirea clientilor, exprimata in comentarii si recomandarile oficiale din partea unor firme cu care a colaborat conteaza foarte mult si reprezinta un factor de multe ori crucial al deciziei.

  4. Calitatea materialelor folosite

  O firma care se respecta prezinta detaliat procesul tehnologic, precum si materialele folosite, standardele de calitate si colaborarea cu furnizori de prestigiu de pe piata materialelor de constructii.

  5. Solutii adaptate fiecarei cladiri

  Un criteriu semnificativ in alegerea firmei este ca aceasta sa poata oferi expertiza si consultanta in ceea ce priveste solutii pentru lucrari adaptate cerintelor proprietarilor, conditiilor de mediu in care este ridicata cladirea si folosintei acesteia.

  Cele mai citite articole

  Latest Posts

  Articole Populare