Acasă Diverse 4 tipuri de articole pirotehnice care pot fi folosite de publicul larg

4 tipuri de articole pirotehnice care pot fi folosite de publicul larg

0
4 tipuri de articole pirotehnice care pot fi folosite de publicul larg

Pentru organizarea unui foc de artificii este necesara o persoana calificata si cu experienta in domeniu, care cunoaste atat riscurile unei astfel de actiuni, cat si modalitatile prin care acestea pot fi prevenite. Acest lucru ii poate face insa pe organizatori sa scoata mai multi bani din buzunar pentru un astfel de moment. 

Exista insa si articole pirotehnice care nu reprezinta niciun pericol pentru cei care le manevreaza. Totusi, pentru a se asigura ca spectacolul este unul frumos si de calitate, apelarea la serviciile unor profesionisti este necesara. 

Printre produsele pirotehnice care pot fi manevrate de oameni obisnuiti, dar care nu sunt cunoscute de acestia ca fiind astfel de produse, se afla: 

Lampioanele 

Lampioanele sunt un tip de produse pirotehnice cu grad minim de risc. Acestea pot fi lansate in cadrul oricarui tip de eveniment, fiind un moment emotionant pentru toti participantii. In plus, nu sunt necesare cunostinte tehnice sau speciale, lampioanele putand fi lansate chiar si de copii, mai mari sau mai mici, cu ajutorul adultilor. 

Confetti 

Cele mai citite articole

De asemenea, confetti nu lipsesc de la aproape niciun fel de petrecere. Acestea pot fi gasite sub forma unor mici tunuri, care se pot actiona manual de orice persoana, sau sub forma unor tunuri profesionale, care pot lansa o cantitate mai mare, dar pentru care este necesara prezenta unei persoane care sa stie sa le manevreze. 

Baloane de sapun 

Baloanele de sapun pot fi considerate si ele produse pirotehnice, mai ales atunci cand sunt produse cu ajutorul unei masinarii speciale. O astfel de masinarie poate lansa pana la 6.000 de baloane pe minut, ceea ce o face potrivita pentru evenimentele de mare anvergura, cum ar fi concerte sau festivaluri, dar si petreceri sau evenimente indoor sau outdoor. 

Tunurile de fum 

Pentru cei care doresc efecte speciale cu fum la evenimentul lor exista doua solutii, fie tunurile mici, care pot fi utilizate de orice persoana adulta, fie la aparate speciale, care trebuie insa manevrate de personal autorizat. 

Prin urmare, desi exista solutii pentru spectacole pirotehnice organizate in regim propriu, pentru un spectacol real se recomanda serviciile profesionale.   

Cele mai citite articole